| Hrvatski | English |
Prodajni Inox Asortiman

O nama


Serto Bel d.o.o.

SERTO-BEL d.o.o. je tvrtka osnovana 1993 godine. Sjedište tvrtke je u Donjem Stupniku (Zagreb), a u Permanima pokraj Rijeke je poslovna jedinica. Tvrtka se od osnutka bavi isključivo prodajom INOX (nehrđajućih) čelika, koji se koriste u prehrambenoj, procesnoj, građevinskoj industriji, ugostiteljstvu itd.

Inox cijevi
Inox limovi

Sa naših skladišta u Donjem Stupniku i Permanima nudimo široki asortiman INOX: limova, cijevi, profila, armatura, priključaka, prema različitim standardima (DIN, ISO, SMS). Tu su i elementi za izradu ograda. U prodajnom programu imamo i produkte tvrtke 3M, za brušenje, rezanje i poliranje INOX-a, kao i elektrode i žice za varenje. Ukratko, nudimo vam sve na jednom mjestu. Za robu koju nemamo na skladištu, nudimo brze rokove isporuke, od naših renomiranih INO dobavljača.

Inox cijevi
Inox limovi

Nudimo mogućnost kupnje u veleprodaji i maloprodaji, te mogućnost plaćanja transakcijskim računom, gotovinom i kreditnim karticama.

Inox šipke i puni profili
Inox armature za prehrambenu i procesnu industriju

 

EN ISO 9001:2015

EN ISO 9001:2015

U prosincu 2022. godine uskladili smo sustav upravljanja kvalitetom s normom EN ISO 9001:2015 za djelatnost prodaje i distribucije proizvoda od nehrđajućeg čelika. Proizvodnja i usluga rezanja metala..

Link na certifikat (.pdf dokument)

Politika kvalitete i zaštite okoliša

 

EN ISO 14001:2015

EN ISO 14001:2015

U prosincu 2022. godine uskladili smo sustav upravljanja kvalitetom s normom EN ISO 14001:2015 za djelatnost prodaje i distribucije proizvoda od nehrđajućeg čelika. Proizvodnja i usluga rezanja metala..

Link na certifikat (.pdf dokument)

Politika kvalitete i zaštite okoliša

Inox limovi

Inox limovi zbog svojih kemijskih i mehaničkih karakteristika imaju danas vrlo široku primjenu. Inox limovi u kvaliteti AISI 304 (W.Nr.1.4301) i AISI 304L (W.Nr. 1.4306) koriste se najčešće u prehrambenoj industriji, u proizvodnji pića, u mljekarstvu, pivarstvu, podrumarstvu...

Inox cijevi

Inox cijevi možemo podijeliti u dvije osnovne grupe, a to su okrugle i kvadratne odnosno pravokutne cijevi. Inox okrugle cijevi možemo podijeliti na šavne i bešavne. Primjena šavnih inox cijevi daleko je šira nego bešavnih inox cijevi. Bešavne inox cijevi koriste se kod izuzetno visokih pritisaka.

Inox šipke i profili

Inox šipke i inox profili koriste se kod različitih konstrukcija, kao nosači, podkonstrukcije, vodilice i sl. Inox šipke koriste se u strojogradnji za izradu raznih strojnih dijelova, priključaka, nosača, spojnih elemenata, nosača ograda i fasada, za izradu navojnih spojeva, za izradu osovina, ventila itd.